İnternet Anneleri

DohVinci’nin Yaratıcı Dünyası Artık Türkiye’de

Dünya oyuncak devi Hasbro ev sahipliğinde geçen Tuba Ünsal’ ın katılımıyla gerçekleşen DohVinci lansman tanıtım toplantısı 4 Ağustos Salı günü Bebek Kitchenette’ de gerçekleştirildi.

Tasarladığı oyuncak ve oyunlarla her yaş grubuna hitap eden Hasbro yeni markası DohVinci’ yi Türkiye’ de satışa sundu. Farklı yüzeylerde üç boyutlu uygulama sağlayabilen DohVinci yumuşak dokusu ve uygulandığı zemine tutunma özelliği ile birçok yüzey üzerinde eğlenceli vakit geçirmeye olanak sağlıyor, özel tasarım aleti ve birbirinden farklı renk seçenekleri bulunan kartuş alternatifi ile geri kalan her şeyi hayal gücünüzün sınırlarına bırakıyor.

Üstelik uygulandıktan sonra 24 saat içinde kuruyarak kalıcı bir şekil alıyor. 

Çocukların el becerilerini ve hayal gücünü geliştirmek adına yenilikçi fikirler geliştiren Hasbro onlara sınırsız yaratıcılığın kapılarını üç boyutlu bir dünya ile açıyor. 

DohVinci’yi tanıtmaktan ve Türkiye’de satışa sunmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten Hasbro Türkiye Pazarlama Müdürü Caner Sandık şunları söyledi: “Öncelikle DohVinci’yi Türkiye ile buluşturmaktan çok mutluyuz. Bu yeni ürünümüz yaşattığı özel deneyim ile çocukların dünyalarında vazgeçilmez bir ürün olacak. Yaratıcılığın yanında el becerisi de sunan DohVinci ile çocuklar birçok yüzey üzerine tasarım yapma fırsatı bulacaklar” dedi.

DohVinci; tasarım setlerinden çıkan fotoğraf çerçevesi, takı ağacı gibi birbirinden farklı objelerin yanı sıra saksı, bardak, kalemlik, hatta dizüstü bilgisayarın dış yüzeyine bile uygulanabiliyor.

Annelere de çocuklarıyla bu eşsiz deneyimi paylaşmak kalıyor.

 Hasbro hakkında:

Dünya oyuncak devi Hasbro; 1984 yılından beri Türkiye’de, küçükten büyüğe herkesi gülümsetmek için çalışıyor. Markalı oyun ve oyuncak sektörünün önde gelen şirketlerinden biri olan Hasbro, ülkemizde Monopoly, Tabu, Jenga, Transformers, Spider-Man, Star Wars, Play-Doh, Playskool, My Little Pony,  Littlest Pet Shop Minişler ve Furby gibi markalarıyla çok geniş bir tüketici yelpazesine ürünlerini ulaştırıyor.

Hasbro, Türk insanını markalı oyun ve oyuncaklarıyla buluşturmakla kalmıyor, düzenlediği aktiviteler, yarışmalar ve sosyal medya uygulamalarıyla tüm tüketicilerine eğlenceli deneyimler de yaşatıyor. Markalı oyunlardan oyuncaklara, sinema ve Hasbro stüdyolarında yaratılan çizgi filmlerinden televizyon programlarına, lisanslı ürünlerinden video oyunlarına markalarını tüketicilerle buluşturan Hasbro, 30 yılı aşkın bir süredir Türk insanına eğlencenin kapılarını açıyor.

www.hasbro.com.tr