İnternet Anneleri

Mama Mio Bootcamp for Tummies

Karın bölgesini inceltmek isteyen tüm kadınlar için 30 günlük cilt bakım ve egzersiz programı

Günde 4 dakika ayırın karnınızın yeni halini çok seveceksiniz…

Vücudunuzun problemli bölgesinde sizi rahatsız eden sorunu çözmede büyük fark yaratacak, devrim niteliğinde yeni bir yaklaşım. Cildinizin gergin ve güçlü olmasını sağlayacak cilt bakımı rutini. Ayrıca kaslarınızın sıkılaşmasını ve belirginleşmesini destekleyerek etkiyi çifte katlayan, problem bölgeye odaklı 2 egzersiz. Günde sadece 4 dakikanızı ayırarak 30 günde sonuç alabilir ve vücudunuzu daha çok sevmeye başlayabilirsiniz.

Bootcamp for Tummies – Karnınız için bakım programı Skin Tight, Get Waisted ürünleri ile 4 dakikalık bir egzersiz paketini bir arada sunuyor. 30 günlük bu rutini deneyin ne dediğimiz anlayacaksınız… ama kaytarmak yok, ürünleri her gün kullanmalı ve kendinize her gün 4 dakika ayırmalısınız!

30 gün 4 Dakika Cilt Bakımı ve Egzersiz Paketi

Adım 1. Cildinizi sıkılaştırın, yumuşatın, pürüzsüzleştirin. (Skin Tight Toning Serum)
Adım 2. Belinizi inceltin, yağların çözülüp parçalanmasını hızlandırın ve yağlarınızı yakın (Get Waisted Body Shaper)

Adım 3. “Mekik çekmeye son!” Günde dört dakikalık egzersiz sistemimizle size dümdüz, sıkı bir karın bölgesi, daha düzgün bir duruş verip belinizi güçlendirerek korse görevi gören kaslarınızı keşfedin, güçlendirin! Üstelik egzersizleri otobüste, arabada veya ofisinizde bile yapabilirsiniz…

MAMA MIO ÜRÜNLERİNİ NEREDEN ALABİLİRİM?
www.misspera.com
www.lilakutu.com

www.avmmall.com
www.morcosmo.com