İnternet Anneleri

Porselensepeti’nden Korunmaya Muhtaç Çocuklara Destek

Korunmaya muhtaç çocukların yararına Koruncuk Vakfı tarafından 16 Mart’ta Moda Deniz Kulübü’nde düzenlenecek olan kermese Porselensepeti de standıyla destek verecek. Porselensepeti standında Sema Güral Sürmeli’nin tasarımları yer alacak.

Porselensepeti.com, 16 Mart’ta Koruncuk Vakfı tarafından düzenlenecek davette standıyla yer alacak. Koruncuk Vakfı, 35 yıldır çocuk köyleri kurarak korunmaya muhtaç çocukların aile ortamında sağlıklı gelişmeleri, eğitim-öğretim görmeleri ve kişisel yeteneklerini geliştirmeleri amacıyla faaliyet gösteriyor.

Kermese katılacak önemli isimler ve firmalar arasında Porselensepeti de yerini alacak. Porselensepeti, Moda Deniz Kulübü’nde gerçekleşecek kermese Sema Güral Sürmeli’nin tasarımları ile katılacak.

 

Porselen Sepeti hakkında:

İlk ve öncü olmayı hedefleyen Porselen Sepeti A.Ş., sadece alışılagelmiş ürünleri değil farklı beklentileri de düşünerek yeni ve özel tasarımları müşterileriyle buluşturmakta, sunduğu farklı alışveriş deneyimi sayesinde rakiplerinden ayrılmaktadır. Fark yaratan hizmetleri sayesinde en çok tercih edilen porselen satış sitesi olmayı hedefleyen Porselen Sepeti, sadece ürün gamıyla değil sunduğu cazip hizmetleri ile de her yaşa ve profile hitap etmeyi amaçlamaktadır.

Porselen Sepeti, firmaları da düşünerek firma sahipleri, çözüm ortakları, çalışanlar ve mağaza çalışanlarının taleplerini karşılamaya yönelik olarak “kurumsal satış” hizmetini hayata geçirmiştir. Gerek logo uygulamalı ürün siparişleri, gerekse herhangi bir uygulama yapılmaksızın belirli adette verilen siparişler, Porselen Sepeti üzerinden karşılanmaktadır.