İnternet Anneleri

Senin Çocuğun Var Mı?

İşte ebeveynler için dünyadaki en önemli şeyin ne olduğuna dair bir örnek…

Yarı final serisinin ortasında oyuncusuna ‘doğum izni’ veren Jasikevicius’ten muhabire: Çocuğun olduğunda anlarsın!

Litvanya erkekler basketbol liginde BC Neptunas ile karşılaştıkları yarı final serisi devam ederken takımın önemli oyuncularından Augusto Cesar Lima’ya ‘doğum izni’ veren Zalgiris Kaunas’ın koçu Sarunas Jasikevicius’e basın toplantısında sorulur:

 

 

Muhabir: Koç, Augusto Lima’nın yarı final serisinin ortasında çocuğunun doğumu için gitmesi hakkında ne düşünüyorsunuz?

Jasikevicius: Ne mi düşünüyorum? Gitmesine ben izin verdim.

Muhabir: Yarı final serisinin ortasında bir oyuncunun takımdan ayrı kalması normal bir şey mi?

Jasikevicius: Senin çocuğun var mı? Çocuğun olduğu zaman genç adam, işte o zaman anlarsın. Çünkü bu insanın yaşayabileceği en büyük deneyim. Güzel soru, gerçekten. Sence basketbol hayattaki en önemli şey mi?

Muhabir: Hayır ama yarı final önemli.

Jasikevicius: Yarı final? Kimin için önemli?

Muhabir: Takım.

Jasikevicius: Hangi takım? Tribünde kaç taraftar olduğunu gördün mü? Önemli? İlk çocuğunu gördüğün zaman dünyada neyin en önemli şey olduğunu anlayacaksın. O zaman gel ve benle muhabbet et.

Çünkü dünyada hiçbir şey bir çocuğun doğumundan daha büyük ve önemli değil. Ne şampiyonluklar ne de hiçbir şey.

Augusto Lima şu an duygusal olarak cenneti yaşıyor. Onun için çok mutluyum. ❤️

Yarı final serisinin ortasında oyuncusuna ‘doğum izni’ veren Jasikevicius’ten muhabire: Çocuğun olduğunda anlarsın! 👉🏻Litvanya erkekler basketbol liginde BC Neptunas ile karşılaştıkları yarı final serisi devam ederken takımın önemli oyuncularından Augusto Cesar Lima’ya ‘doğum izni’ veren Zalgiris Kaunas’ın koçu Sarunas Jasikevicius basın toplantısında sorulur: 🎙Muhabir: Koç, Augusto Lima’nın yarı final serisinin ortasında çocuğunun doğumu için gitmesi hakkında ne düşünüyorsunuz? 🏀 Jasikevicius: Ne mi düşünüyorum? Gitmesine ben izin verdim. 🎙Muhabir: Yarı final serisinin ortasında bir oyuncunun takımdan ayrı kalması normal bir şey mi? 🏀 Jasikevicius: Senin çocuğun var mı? Çocuğun olduğu zaman genç adam, işte o zaman anlarsın. Çünkü bu insanın yaşayabileceği en büyük deneyim. Güzel soru, gerçekten. Sence basketbol hayattaki en önemli şey mi? 🎙 Muhabir: Hayır ama yarı final önemli. 🏀 Jasikevicius: Yarı final? Kimin için önemli? 🎙 Muhabir: Takım. 🏀 Jasikevicius: Hangi takım? Tribünde kaç taraftar olduğunu gördün mü? Önemli? İlk çocuğunu gördüğün zaman dünyada neyin en önemli şey olduğunu anlayacaksın. O zaman gel ve benle muhabbet et. Çünkü dünyada hiçbir şey bir çocuğun doğumundan daha büyük ve önemli değil. Ne şampiyonluklar ne de hiçbir şey. Augusto Lima şu an duygusal olarak cenneti yaşıyor. Onun için çok mutluyum. ❤️ #internetanneleri

internetanneleri (@internetanneleri)’in paylaştığı bir gönderi ()