İnternet Anneleri

Sevgililer Günü’nde, Hem Cildinizin Hem De Aşkınızın Keyfini Sürün

SEVGİLİLER GÜNÜ’NDE NUBIA İLE GÜZEL OLAN HER ŞEY SİZİN


Dünyaca ünlü profesyonel bakım ürünlerini Türkiye’de ilk kez son tüketiciyle buluşturan Nubia, Sevgililer Günü için çiftlere çok özel hediye seçenekleri sunuyor. Hem erkek, hem kadınlar için sevgililer günü için hazırlanan bakım setleriyle Nubia, tüm çiftlere duygularını harekete geçirmenin formülünü sunuyor.

DR. BABOR DERMA CELLULAR SET

Babor Collagen Booster Cream

Collagen Booster, içeriğindeki deniz kollajeni ile cildin neminin tutunmasını sağlayarak; cilt sıkılığının ve gerilme gücünün gözle görülür ve hissedilir şekilde iyileştirilmesine yardımcı olur. Cildin elastikiyetini de arttıran cilt kremi.

Babor Ultimate Perfecting Eye Cream

Göz halkalarını, göz yaşı torbalarını ve şişkinlikleri belirli şekilde azaltmaya yardımcı olan bu krem,  hassas göz bölgesindeki dokunun gerginleşmesini, güçlenmesini ve pürüzsüz görünmesini de sağlar. Rollon başlığı sayesinde soğutucu etkiye sahip bu göz kremi, erkeğin bir numaralı kurtarıcısı.

Babor Hyaluronic Collagen Booster Fluid

Ciltteki elastikiyet kaybıyla etkili şekilde savaşan, kollajen üretimini destekleyici, ince çizgiler ve kırışıklıkların görünümün de önemli ölçüde azalma sağlanmasına yardımcı olan bu ampül, bakımlı erkeğin en büyük sırrı.



Kadınlara Bakımdan Çok Daha Fazlası

BABOR HSR LİFTİNG SET

HSR Lifting Extra Firming Anti-Aging Cream

Yüz için kırışıklık önleyici ve pürüzsüzleştirici bakım kremi Multi tendyn Kolajen ve elastin liflerin oluşumunu arttırır, böylelikle destek dokuyu güçlendirir.  Bu bütünleyici lifting etkisi ince çizgileri ve kırışıklıkları görünür biçimde ve sürekli olarak azaltır. İlk günden itibaren cilt pürüzsüz ve yüz kontürü sıkı görünür. Glyco Stop Kolajen liflerin glikasyonunu önleyerek içeriden kırışıklıkları azaltır.

HSR Lifting Extra Firming Anti-Aging Serum

Yoğun konsantre kırışıklık önleyici serum, HSR kremler ile kombine edilerek kullanımı tasarlanmıştır. Lifting etkisi maksimumdur.

HSR Lifting Extra Firming Hand Cream

Bu lüks el kremi belirgin şekilde el derisinin görünümünü iyileştirir. Mangosteen meyve özleri dokudaki yağ depolanmasını destekler ve böylece cilt kalınlığını arttırır.  Elin üst kısmı dolgun gözükür Papatya özü de mevcut yaşlılık lekelerini azaltır.