İnternet Anneleri

Tory Burch Sonbahar/Kış 2014 Saat Koleksiyonu, Markanın Geçmişi Hakkında İpuçları Veriyor.

Tory Burch’ün, geçmişinden ilham alarak tasarladığı ilk saat koleksiyonu, Tory Burch Zorlu Center, Akasya Acıbadem ve Aqua Florya butiklerindeki yerini alıyor

Amerikalı tasarımcı, isimlerini aile üyelerinden alarak hazırladığı 7 farklı modelde seyahatlerden, vintage mücevherlerden ve sanattan ilham alıyor.

 

Yuvarlak kasasıyla ve iddialı kayışıyla hem klasik hem de spor stile uygun The Tory, tomboy trendini en iyi şekilde yansıtıyor. Adını tasarımcının her daim şık annesinden alan The Reva, kadranında Tory’nin imzası olan logosuyla dikkat çekerken babasının isminden ve vintage stilden esinlenen The Buddy Classic ve The Buddy Signature modelleri klasik şıklıktan vazgeçmeyenlerin tercihi oluyor.

 

Dinamik bir görünüme sahip The Izzie, modern şekillere sahip geometrik işlemeli kare kasasıyla; kelepçe bileklik tasarımına sahip The Sawyer ise şıklığıyla göz alıyor. Sadece 500 adet üretilen The Robinson, kasasının arkasında yer alan imza ve numara motifiyle saat meraklılarının koleksiyonlarında bulunması gereken tasarımlar arasında yer alıyor.

 

Klasik, eklektik ve renkli tasarımlara sahip saatler dekoratif süslemeler, eşsiz geometrik detaylar, Saffiano derisi ve çift ‘T’ harfinden tasarlanan klasik Tory Burch logosuyla moda tutkunları için şık alternatifler sunuyor.