İnternet Anneleri

Fiat 500L Tarz ve Fonksiyonel

BÜYÜRKEN TARZINI KAYBETME

Tasarımı, teknolojisi ve fonksiyonelliğiyle kendini farklı ve özgür hissetmek isteyenlerin tercihi olan Fiat 500L, geniş yaşam alanıyla fonksiyonelliği birleştirmenin yanı sıra, üstün tasarım ve sürüş özellikleriyle de kompakt SUV’un performansını sergiliyor. Pop, Popstar ve Rockstar olarak üç ayrı versiyonu bulunan 500L, tarzıyla fark yaratmak isteyen otomobilseverlere hitap ediyor. 500L’nin crossover özellikleri taşıyan Rockstar versiyonu, şık hatları, geniş yaşam alanı, fonksiyoneliği ve bir SUV’un sürüş özellikleriyle dikkat çekiyor.

500L efsanevi Fiat 500’ün izlerini taşıyor…

Fiat’ın tasarım merkezi Centro Stile tarafından tasarlanan Fiat 500L, efsanevi Fiat 500 modelini önden andıran tasarımıyla, ilk bakışta sıcak ve tanıdık bir izlenim bırakıyor. Fiat 500’ün genlerine uygun olarak tasarlanan tavan ve arka bölüm görselliğiyle dikkat çeken Fiat 500L, geniş cam yüzeyleri ve tavanıyla maksimum görüş kolaylığı ve iç mekân ferahlığı sağlıyor. Gövdesi çift renkli olarak tercih edilebilen ve 20’den fazla renk seçeneği bulunan Fiat 500L’nin, alaşımlı jantlar için sunduğu beyaz, gri ve siyah seçenekleriyle sınırsız kombinasyon yapılabiliyor.




Geniş bagaj hacmine sahip…
Fiat 500L, oldukça ferah şartlarda 5 yolcu taşıma ve aynı zamanda 5 valiz barındırma özelliğiyle, iç mekan genişliği konusunda oldukça iddialı olduğunu ortaya koyuyor. Yeni Fiat 500L, sınıfının en verimli iç mekân genişliği ve 412 litreye varan bagaj kapasitesiyle rakiplerinden farklılaşırken, tüm yolculara sunduğu kullanışlı alanının fonksiyonel kullanılmasını sağlbölmelerle, yaşam ıyor. Sürüş keyfi ve araç içi konforu, her hareket yönünde ayarlanabilen koltuklarla destekleniyor.

Zengin aksesuar yelpazesi var…
İlk bakışta Fiat 500’e özgü detayları hatırlatan çizgilerden, gövde rengine sahip gösterge paneline ve konfor hissini tam anlamıyla yansıtan döşemelere kadar birçok iç mekân detayı, Fiat 500L’nin kendini sevdiren özellikleri arasında yer alıyor. Kapsamlı aksesuvarlarıyla dikkat çeken 500L’de, farklı gösterge grafiklerine, krom kaplamalara ve hatta koku yayıcılara kadar uzanan geniş bir aksesuar yelpazesi sunuluyor.

Kullanıcı dostu teknolojiler sunuyor…
Fiat’ın “kullanıcı dostu, hayatı kolaylaştıran” teknolojileri, Fiat 500L modelinde de yoğun bir şekilde kullanılıyor. Bu teknolojilerin başında 500L’nin bilgi-eğlence, arıza teşhisi gibi önemli fonksiyonlarını, kolay ve sezgisel bir kullanıcı deneyimiyle ilk kez birleştiren, yeni dokunmatik ekran geliyor. Dahili navigasyon sistemini de sunan geniş dokunmatik ekran, donanımı kategorinin ötesine taşıyor. Küçük bir tablet olarak nitelendirilebilecek 5 inçlik ekran, USB bağlantıları, Bluetooth ve AUX-IN özellikleriyle, hands-free arama, akıllı telefonlar ve MP3 çalarlar aracılığıyla SMS mesajlarını okuma ve müzik dinleme imkânı sunuyor. Direksiyon üzerindeki kontroller ve ses tanıma sistemi dikkat kaybını engellerken, en modern dijital uygulamalar 500L’de bir araya geliyor.


Teknik Özellikler