Geçmiş Etkinlikler

Akmerkez’de Eğlence Devam Ediyor!

Akmerkez'de Eğlence Hızla Devam Ediyor!‏

 Akmerkez'de Eğlence Hızla Devam Ediyor!‏

Akmerkez, eğlenceli ve öğretici atölye çalışmaları ile yarıyıl tatilinin son haftasında da çocuklarla buluşuyor. Tatilin son haftasında dinozorların dünyasını keşfedecek, aksesuarlar tasarlayacak, hazırladığınız dostluk bilekliğini en yakın arkadaşınıza hediye edebileceksiniz.

Tatilin son günlerinde eğlenmek, öğrenmek ve yeni şeyler keşfetmek isteyen tüm çocukları Akmerkez’de sürprizler bekliyor.

Dinozorlarla yaşam

Kendi üç boyutlu dinozor dünyanızı yaratmaya ne dersiniz?  5 Şubat’ta yapılacak atölye çalışmasında, 16 sayfalık kitapçıkta yer alan dinozor şablonlarını çizip boyayıp 3D gözlüklerinizle canlanmalarını izleyeceksiniz. Dinozor desenli rengarenk kağıtlarla yapacağınız origami çalışması ile olağanüstü bir optik deneyim sizi bekliyor.

Akmerkez’de Eğlence Devam Ediyor!

Yağmur yağıyor, seller akıyor

Daha önce hiç yağmur çubuğu yaptınız mı? Yapmadıysanız sizi 6 Şubat’ta Akmerkez’e bekliyoruz. Hafifçe kenardan kenara eğerek yağan yağmurun ritmini yakalayacağınız yağmur çubuğunu yanınızdan hiç ayırmayacaksınız!

Renkli bileklikler, cupcake küpeler

Renkli boncuklardan bileklik tasarlamak, minik cupcake’lerden küpe ve anahtarlık hazırlamak ister misiniz? 7 Şubat’taki atölye çalışmasında cupcake küpe, bileklik ve anahtarlık yapacak, onları çok özel bir pasta standında sergileyebileceksiniz.. Arkadaşlarınız bunlara bayılacak! Ayrıca 8 Şubat’taki çalışmada tasarlayacağınız dostluk bileklikleri ile hem modayı yakından takip edecek hem de en yakın arkadaşınıza hediye edebileceksiniz.Akmerkez'de Eğlence Hızla Devam Ediyor!‏

 

Etkinlik saatleri: 14.00-16.00

Etkinlik alanı: Akmerkez alt çarşı etkinlik alanı

 

Click to comment

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Çıkışta Olanlar

To Top